PKN
Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel
 
WELKOM WELKOM

Met ingang van 6 september zullen de fysieke kerkdiensten weer hervat worden vanuit de kerk aan de Kerkstraat 7 te Renkum, omdat dit gebouw de meeste capaciteit biedt t.a.v. de genomen maatregelen i.v.m. het corona-virus.

De diensten zijn live te volgen via kerkomroep.nl. Meer informatie treft u aan onder het hoofdstuk 'Onze kerk' onder het kopje: Kerkdiensten gaan weer van start m.i.v. 06-09-2020 !


Uitgebreide informatie over alternatieven en andere activiteiten kunt u vinden onder de volgende link: verdere informatie
------------------------------------------------------------------------------

                         - - - - -  U P D A T E S - - - - -
  • Gemeenteavond: zie pagina "Activiteiten"
  • Startzondag: zie pagina "Activiteiten"

Snuffelmarkten 2020:
In verband met de Corona-crisis konden dit voorjaar geen snuffelmarkten gehouden worden. Zaterdag 29 augustus hebben we de draad weer opgepakt en dit werd dankzij het goede weer een groot succes. De data voor de komende snuffelmarkten treft u aan op de pagina van Steen voor Steen.
Met het oog op de veiligheidsmaatregelen wordt de markt ruim opgezet.
Er worden looproutes aangegeven en we verzoeken onze kijkers en kopers voldoende afstand te houden.
NEEM UW VERANTWOORDELIJKHEID!!! en volg de instructies van onze medewerkers op. Alleen dan kunnen we een snuffelmarkt houden en kunnen het weer hele gezellige markten worden met voor ieder wat wils.

Op zaterdag 26 september zal ook de kerk geopend zijn ter bezichtiging of even een stilte-moment.
------------------------------------------------------------------------------

Ga naar de pagina ACTIVITEITEN / STEEN-VOOR-STEEN voor meer informatie, o.a. heropening van 'De Steen' op woensdagmorgen.
------------------------------------------------------------------------------

Onze gemeente

De Hervormde gemeente Heelsum-Kievitsdel maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).
Onze kerk staat in de wijde omgeving beter bekend als 'het kerkje op de heuvel' en is te vinden aan de Koninginnelaan 24 in Heelsum.
Iedere zondag is er in principe om 10.00 uur een dienst in de kerk.
In het kader van verdere samenwerking met de Hervormde gemeente van Renkum en de Gereformeerde gemeente Renkum-Heelsum is er bij toerbeurt op de 1e zondag van de maand een kennismakingsdienst in één van de drie kerken.
In de maanden september t/m april wordt op de 2e zondag van de maand een zangdienst georganiseerd. Deze vangt aan om 18.30 uur en 10 minuten vóór aanvang is er samenzang en koorzang.
Raadpleeg voor nadere informatie het onderdeel Kerkdiensten.
Onze kerk wordt veel gebruikt als trouwlocatie of bij uitvaarten, waarbij tevens gebruik gemaakt kan worden van gebouw "Rehoboth" voor receptie en/of feest en condoleances. Informatie hierover is te verkrijgen bij de koster.
In 2017 bestond het kerkgebouw 500 jaar hetgeen samenviel met 500 jaar reformatie. In de Luther-maand oktober werden omtrent dit feit allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder een expositie van de ontstaansgeschiedenis van onze gemeente. Informatie hieromtrent is eveneens te verkrijgen bij de koster.

Predikant:
ds. W.J.J. Koelewijn, telefoon (0317) 312777

Koster:
Dhr. R. Jansen, telefoon (0317) 313464

terug
 
 
 
Nieuwe predikant(e) gezocht !!!
meer
 
Kerkdiensten beluisteren
Kerkdiensten beluisteren via de kerkomroep
 
Volg ons op Twitter

meer
 
Zaal Rehoboth

meer
 
Pastoraal Diaconaal Centrum "De Herberg" in Oosterbeek

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.