Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum

Suffelmarkt zaterdag 13 april 2019

Zaterdag 13 april is er weer een uitgebreide snuffelmarkt in en rond de Vosheuvel.
De weersvoorspellingen zien er beter uit dan de afgelopen keer, zij het dat het nog niet als voorjaar zal aanvoelen, maar daarvoor in de plaats is het binnen heerlijk warm en kunnen wij u voorzien van warme koffie en thee. Doordat de vorige keer niet alles naar buiten kon hebben we voor een prikkie een groot aanbod aan spullen. Vele kleintjes maken één grote en dat alles t.b.v. het onderhoud van onze kerkelijk gebouwen. Van 10.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom!

kerkdienst vanuit de kerk aan de Kerkstraat te Renkum
datum en tijdstip 17-10-2021 om 10.00 uur