Overzicht snuffelmarkten 2020

Op dit moment is het weer mogelijk om op woensdagmorgen tussen 9.30 en 11.30 spullen te komen brengen en is onze verkoopwinkel 'De Steen' geopend om rond te kijken en spullen te kopen; dit alles onder aanwijzingen van onze medewerkers. Het sociaal café voor bezoekers blijft helaas vooralsnog gesloten, mede omdat de 'Vosheuvel' momenteel als opslagruimte dient. Bij mooi weer kunnen er vermoedelijk nog wat kraampjes buiten geplaatst worden. Houdt u deze site in de gaten. Wij volgen het nieuws op de voet en zodra er weer nieuws te melden valt treft u dit hierboven aan. Tevens treft u hier een overzicht aan van de markten die dit jaar nog volgen, mits er zich geen veranderende omstandigheden voordoen t.a.v. Covid-19. Uiteraard wordt u via deze site hierover dan geïnformeerd.

Steengoedboek

Steen-voor-steen Steen-voor-steen
De commissie Steen voor Steen stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van de oude kerkelijke gebouwen in Heelsum.
Elke woensdagmorgen , van 9.00- 12.00 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje op de heuvel, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels met regelmaat te houden snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag.
Ook via  facebook:    Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien.

De commissie De commissie