Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum

Openstelling Kerkje op de Heuvel

De kerk is op bovenstaande tijden opengesteld voor bezichtiging. Dat geldt ook voor de zaterdagen waarop een snuffelmarkt wordt gehouden.
Deze zijn achtereenvolgens op 28 augustus, 25 september, 30 oktober en 27 november 2021.

ATTENTIE: In verband met een uitvaart zal de kerk op zaterdag 25 september slechts tot 13.00 uur toegankelijk zijn voor bezichtiging!

Snuffelmarkten zomer/najaar 2021

De markten zijn vanaf juli weer opgestart. Hiernaast vindt u de achtereenvolgende data.
Ook het Kerkje op de Heuvel is dan opengesteld voor publiek.

Steen-voor-Steen Steen-voor-Steen
De Steen op de woensdagochtenden weer open!
Sinds 7 april is De Steen op de woensdagochtend weer open voor publiek voor het brengen van spullen en beperkte verkoop tussen 9.30 u. - 11.30 u.

De commissie Steen voor Steen vormt een onderdeel van de op 22-06-2021 opgerichte Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum en stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van het oude kerkje te Heelsum.
Elke woensdagmorgen van 9.00 - 12.00 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels het met regelmaat houden van snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag en nu ook op de woensdagochtenden tussen 9.30 en 11.30 uur.
Ook via  facebook:    Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien of via deze site.

Steengoedboek

De commissie De commissie