Kerkje op de Heuvel te Heelsum

Boekenmarkt Steen voor Steen, zaterdag 19 maart 2022

Het voorjaar is aangebroken en de corona-pandemie is op z'n retour. Dat betekent dat de Stichting Kerkje op de Heuvel onder de noemer van Steen voor Steen weer markten kan organiseren rond De Vosheuvel aan de Koninginnelaan te Heelsum achter het kerkje. De 1e is op zaterdag 19 maart 2022 van 10.00 - 15.00 uur. Er worden dan alleen boeken op de markt gezet, die in de afgelopen wintermaanden zijn binnen gekomen. We hebben een enorme voorraad en een rijke keuze aan inhoud. Voor ieder wat wils dus. Ook het kerkje zal dan zijn opengesteld.

De achtereenvolgende marktdagen zijn: 19 maart, 26 maart, 30 april, 28 mei en 25 juni.

Een week later op zaterdag 26 maart is er weer een gewone snuffelmarkt, zelfde plaats, zelfde tijd, en ook dan is de kerk opengesteld voor bezichting, informatie of een stil luister moment.

Vanaf zondag 3 april is de kerk weer wekelijks open op de zondagen van 11.00 - 15.00 uur en op de woensdagen van 10.00 - 15.00 uur. In het komende seizoen zullen er ook bijzondere exposities en concerten plaats vinden. Wij zullen u hiervan via de geijkte kanalen op de hoogte houden.

Binnenkort zal de stichting ook beschikken over een eigen website. Via dit kanaal zullen wij u t.z.t. op de hoogte houden van al onze activiteiten.

Steen-voor-Steen Steen-voor-Steen
De Steen is op de woensdagochtenden weer open!
De Steen is op de woensdagochtenden weer open voor publiek voor het brengen van spullen en beperkte verkoop tussen 9.30 u. - 11.30 u.

De commissie Steen voor Steen vormt een onderdeel van de op 22-06-2021 opgerichte Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum en stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van het oude kerkje te Heelsum.
Elke woensdagmorgen van 9.30 - 11.30 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels het met regelmaat houden van snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag en nu ook op de woensdagochtenden tussen 9.30 en 11.30 uur.
Ook via  facebook: Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien of via deze site.

Steengoedboek

De commissie De commissie