Overzicht snuffelmarkten voorjaar 2020

Boekenmarkt op zaterdag 15 februari 2020

De snuffelmarkt van afgelopen zaterdag 30 november is een groot succes geworden. We hadden uitstekend weer, waardoor veel spullen naar buiten konden en ook de heerlijke oliebollen hadden een grote aantrekkingskracht, waardoor wij al voortijdig waren uitverkocht. Tijdens de wintermaanden stoppen we even, maar op de woensdagochtenden blijven we gewoon open, evenals het sociaal café. Tussen 9.30 u. en 11.30 u. bent u hier van harte welkom! In het voorjaar starten we weer op zaterdag 15 februari met een boeken- en platen (CD) markt. Voor de overige data zie bovenstaand overzicht.

Steengoedboek

Steen-voor-steen Steen-voor-steen
De commissie Steen voor Steen stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van de oude kerkelijke gebouwen in Heelsum.
Elke woensdagmorgen , van 9.00- 12.00 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje op de heuvel, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels met regelmaat te houden snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag.
Ook via  facebook:    Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien.

De commissie De commissie

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Utrechtseweg 93, Renkum