Overzicht snuffelmarkten 2020 Overzicht snuffelmarkten 2020
In verband met de verscherpte maatregelen door de rijksoverheid m.b.t. de corona-crisis konden de geplande snuffelmarkten van dit voorjaar helaas NIET doorgaan. De eerstvolgende mogelijkheid is afhankelijk van het beleid van de rijksoverheid. Als de vooruitzichten blijven zoals ze nu worden voorspeld kunnen we mogelijk eind augustus/september weer een snuffelmarkt organiseren onder strikte voorwaarden. Dat geldt ook voor de woensdagochtenden. Vanaf woensdag 1 juli kan iedereen weer spullen komen brengen en is onze verkoopwinkel 'De Steen' geopend om rond te kijken en spullen te kopen, dit alles onder aanwijzingen van het personeel. Het sociaal café voor bezoekers blijft helaas nog gesloten, omdat de 'Vosheuvel' momenteel als opslagruimte dient. Bij mooi weer kunnen er vermoedelijk ook nog wat kraampjes buiten geplaatst worden. Houdt u deze site in de gaten. Wij volgen het nieuws op de voet en zodra er weer nieuws te melden valt treft u dit hier aan.

Steengoedboek

Steen-voor-steen Steen-voor-steen
De commissie Steen voor Steen stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van de oude kerkelijke gebouwen in Heelsum.
Elke woensdagmorgen , van 9.00- 12.00 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje op de heuvel, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels met regelmaat te houden snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag.
Ook via  facebook:    Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien.

De commissie De commissie