PKN
Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel
 
Snuffelmarkt zaterdag 16 maart 2019

Snuffelmarkt zaterdag 16 maart 2019

De start van Steen voor Steen 2019 op zaterdag 16 februari met een boeken- en platenmarkt was een groot succes. Voor zaterdag 16 maart staat de eerste snuffelmarkt van 2019 op de kalender. Er is in de afgelopen maanden een grote hoeveelheid goederen aangeleverd. Alle opslagruimtes zitten stampvol. De ervaring leert dat de eerste markt in maart altijd erg druk is. Ook zullen er dit keer weer oliebollen gebakken worden. De meerdaagse weersvoorspelling voor zaterdag 16 maart luidt: half bewolkt met een kleine kans op regen bij een temperatuur van 10° en een zuidoosten wind. Best redelijk weer voor half maart en binnen staan koffie en thee klaar en eventueel een lekkere warme versgebakken oliebol om je weer een beetje op te warmen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk te komen snuffelen.

 
Overzicht snuffelmarkten 2019

Overzicht snuffelmarkten 2019
 
Steengoedboek

Steengoedboek
 
Steen-voor-steen Steen-voor-steen

De commissie Steen voor Steen stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van de oude kerkelijke gebouwen in Heelsum.
Elke woensdagmorgen , van 9.00- 12.00 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje op de heuvel, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels met regelmaat te houden snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag.
Ook via  facebook:    Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien.

 
De commissie De commissie
lees meer »
 
 
 

Concert Gospelkoor Voices Arnhem
datum en tijdstip 23-03-2019 om 19:30
meer details

GEEN DIENST - zie kerken Renkum
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur
meer details

 
Kerkdiensten beluisteren
Kerkdiensten beluisteren via de kerkomroep
 
Volg ons op Twitter

meer
 
Zaal Rehoboth

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.