Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum

Steen-voor-Steen Steen-voor-Steen
De Steen op de woensdagochtenden weer open!
Sinds 7 april is De Steen op de woensdagochtend weer open voor publiek voor het brengen van spullen en beperkte verkoop tussen 9.30 u. - 11.30 u.

De commissie Steen voor Steen stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van de oude kerkelijke gebouwen in Heelsum.
Elke woensdagmorgen, van 9.00 - 12.00 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje op de heuvel, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels het met regelmaat houden van snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag en nu ook op de woensdagochtenden tussen 9.30 en 11.30 uur.
Ook via  facebook:    Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien.

kerkdienst vanuit de kerk aan de Kerkstraat te Renkum
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur