Snuffelmarkt zaterdag 31 augustus 2019

Zaterdag 31 augustus start weer het snuffelseizoen. In de maanden juni en juli zijn er geen snuffelmarkten gehouden, maar iedere woensdag waren er wel vrijwilligers druk in de weer om nieuw ingebrachte goederen uit te zoeken en te sorteren en weer een plekje te geven. Ook is er heel veel oud spul opgeruimd en zijn er nieuwe snuisterijen, curiosa en vele, vele andere artikelen voor in de plaats gekomen. U vindt op de 31e dus weer heel veel nieuw aanbod. De afgelopen maanden waren zeer succesvol en we hopen dat het nieuwe seizoen ook op deze wijze mag starten. Wij hopen op mooi droog weer en dan kan het eigenlijk al niet meer stuk. U bent weer van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur in en rondom gebouw de Steen en Vosheuvel en zoals altijd staat de koffie klaar in de koffiehoek!

GEEN DIENST - zie kerk Utrechtseweg 93, Renkum
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10.00 uur