Snuffelmarkt zaterdag 18 mei 2019

Zaterdag 18 mei is de laatste snuffelmarkt voor de zomerstop. Voor deze markt houden we grote schoonmaak. Alles moet zoveel mogelijk worden opgeruimd en verkocht, zodat we tijdens de zomerstop voldoende ruimte krijgen om weer nieuwe spullen in te zamelen voor het nieuwe seizoen. Op de woensdagochtenden blijven we gewoon open en doorgaan met spullen inzamelen, uitsorteren en verkopen en om 10.00 uur staat uiteraard de koffie klaar! U bent welkom in en rond de Vosheuvel op zaterdag 18 mei a.s. tussen 10.00 en 15.00 uur en op de woensdagochtenden tussen 9.30 en 11.00 uur.

GEEN DIENST - zie kerk Utrechtseweg 93, Renkum
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10.00 uur