Snuffelmarkt op zaterdag 26 oktober 2019

Zaterdag 26 oktober is er weer snuffelmarkt in en rondom De Vosheuvel en De Steen. Met het oog op het naderende Sinterklaasfeest wordt al het voorradige speelgoed van zolder gehaald en op de kramen uitgestald. Daarnaast hebben we ook een veelheid aan allerlei andere spullen, die telkens op de woensdagen weer worden binnengebracht. Keus genoeg dus.
Het zijn niet alleen de spullen die te koop worden aangeboden, maar het is ook de enorm gezellige sfeer die er altijd hangt en een ontmoetingsplek voor vele vrijwilligers en bezoekers. In deze tijd van het jaar mag je geen zomerse temperaturen meer verwachten, maar het belangrijkste is dat het droog blijft en die kans zit er wel in en met 17 graden redelijk te doen. Bovendien staan binnen de koffie en thee te dampen en is het lekker warm. Hopelijk tot zaterdag!

Goede vrijdag
datum en tijdstip 10-04-2020 om 19.00 uur