Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum

Snuffelmarkt november 2021. LET OP: CTB-check verplicht!

Op 27 november houden wij de laatste snuffelmarkt van 2021 tussen 10.00 en 15.00 uur in en rond De Vosheuvel en De Steen achter 't Kerkje op de Heuvel. Deze markt zal speciaal in het teken staan van de komende kerst.
In verband met het aantal toenemende besmettingen met corona en de genomen maatregelen hieromtrent binnen de gemeente Renkum zijn wij verplicht een CTB-check te doen alvorens u het terrein mag betreden !!

Ook de kerk zal dan open zijn voor bezichtiging, het aansteken van een kaarsje, een stilte-moment of luisteren naar muziek. Er is een gids aanwezig om u van informatie te voorzien en uw eventuele vragen te beantwoorden.

Voelt u zich van harte welkom!

kerkdienst vanuit de kerk aan de Kerkstraat te Renkum
datum en tijdstip 05-12-2021 om 10.00 uur