Snuffelmarkt zaterdag 24 november 2018

Op zaterdag 24 november wordt er opnieuw een snuffelmarkt gehouden t.b.v. het onderhoud van onze kerkelijke gebouwen. Het is alweer de laatste van 2018. We richten ons dan nog een klein beetje op Sinterklaas, maar grotendeels ook op de naderende kerst. En als extraatje zijn er weer heerlijke oliebollen te koop volgens eigen recept. Tussen 10.00 en 15.00 uur staat alles uitgestald in en rondom de Vosheuvel en de Steen. Een kans die u niet wil missen. Van harte welkom, ook voor een kopje koffie of thee en natuurlijk kan daarbij die warme oliebol niet ontbreken.

Concert Gospelkoor Voices Arnhem
datum en tijdstip 23-03-2019 om 19:30