Elke week op zaterdag

Snuffelmarkt

Tijdstip:
 10:00  - 15:00

De start van Steen voor Steen 2019 op zaterdag 16 februari met een boeken- en platenmarkt was een groot succes. Voor zaterdag 16 maart staat de eerste snuffelmarkt van 2019 op de kalender. Er is in de afgelopen maanden een grote hoeveelheid goederen aangeleverd. Alle opslagruimtes zitten stampvol. De ervaring leert dat de eerste markt in maart altijd erg druk is. Ook zullen er dit keer weer oliebollen gebakken worden. De meerdaagse weersvoorspelling voor zaterdag 16 maart luidt: half bewolkt met een kleine kans op regen bij een temperatuur van 10° en een zuidoosten wind. Best redelijk weer voor half maart en binnen staan koffie en thee klaar en eventueel een lekkere warme versgebakken oliebol om je weer een beetje op te warmen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk te komen snuffelen.

GEEN DIENST - zie kerk Utrechtseweg 93, Renkum
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10.00 uur