Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum

Overzicht snuffelmarkten 2020

Op dit moment is het weer mogelijk om op woensdagmorgen tussen 9.30 en 11.30 spullen te komen brengen en is onze verkoopwinkel 'De Steen' geopend om rond te kijken en spullen te kopen; dit alles onder aanwijzingen van onze medewerkers. Het sociaal café voor bezoekers blijft helaas vooralsnog gesloten, mede omdat de 'Vosheuvel' momenteel als opslagruimte dient. Bij mooi weer kunnen er vermoedelijk nog wat kraampjes buiten geplaatst worden. Houdt u deze site in de gaten. Wij volgen het nieuws op de voet en zodra er weer nieuws te melden valt treft u dit hierboven aan. Tevens treft u hier een overzicht aan van de markten die dit jaar nog volgen, mits er zich geen veranderende omstandigheden voordoen t.a.v. Covid-19. Uiteraard wordt u via deze site hierover dan geïnformeerd.

kerkdienst vanuit de kerk aan de Kerkstraat te Renkum
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur