zo 22 dec 2019  om 19.00 uur
Volkskerstzang

Op zondagavond 22 december is er de traditionele Volkskerstzang in de St. Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, te zingen en elkaar te ontmoeten.

Het is een mooie traditie: De Volkskerstzang in de St. Josephkerk.

Eerder werd dit evenement door de gezamenlijke kerken van Renkum en Heelsum georganiseerd, sinds vorig jaar is de organisatie in handen van Initiatiefgroep Volkskerstzang Renkum/Heelsum. Hoewel er geen zondagsvieringen meer gehouden worden, is het kerkgebouw nog steeds in gebruik in goed overleg met sociaal ondernemer
Jeroen van Slooten.

De Heelsums Harmonie verzorgt de muziek o.l.v. Christian Ansink. De zang wordt verzorgd door het Heelsums Gelegenheidskoor onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Daarnaast is er volop gelegenheid om samen te zingen.
Er is ook ruimte voor het gesproken woord: het kerstevangelie wordt verteld en voor de kinderen is er weer een bijzonder verhaal.
Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk en iets lekkers.

Iedereen is van harte uitgenodigd op zondag 22 december om 19.00 uur aan de Kamperdijklaan in Heelsum. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Het belooft weer een mooie avond te worden.

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Utrechtseweg 93, Renkum
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10.00 uur