WELKOM WELKOM

-------------------------------------------------------------------------
De drie PKN-gemeenten in Renkum en Heelsum, te weten de           Hervormde Gemeente Renkum, de Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel en de Gereformeerde Kerk Renkum-Heelsum, zijn op       weg naar een fusie, die in 2020 hopelijk zijn beslag zal krijgen.
In de laatste twee gemeenten is de predikantsplaats vacant en       zijn we op zoek naar een predikant(e) (1 fte) met ervaring in één
of meerdere gemeenten. De volledige vacaturetekst treft u aan
onder de volgende link:
Vacaturetekst

Snuffelmarkten najaar 2019:  10.00 - 15.00 uur
------------------------------------------------------------------------------
Ga naar de pagina ACTIVITEITEN / STEEN-VOOR-STEEN voor meer informatie.

------------------------------------------------------------------------------

Onze gemeente

De Hervormde gemeente Heelsum-Kievitsdel maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).
Onze kerk staat in de wijde omgeving beter bekend als 'het kerkje op de heuvel' en is te vinden aan de Koninginnelaan 24 in Heelsum.
Iedere zondag is er in principe om 10.00 uur een dienst in de kerk.
In het kader van verdere samenwerking met de Hervormde gemeente van Renkum en de Gereformeerde gemeente Renkum-Heelsum is er bij toerbeurt op de 1e zondag van de maand een kennismakingsdienst in één van de drie kerken.
In de maanden september t/m april wordt op de 2e zondag van de maand een zangdienst georganiseerd. Deze vangt aan om 18.30 uur en 10 minuten vóór aanvang is er samenzang en koorzang.
Raadpleeg voor nadere informatie het onderdeel Kerkdiensten.
Onze kerk wordt veel gebruikt als trouwlocatie of bij uitvaarten, waarbij tevens gebruik gemaakt kan worden van gebouw "Rehoboth" voor receptie en/of feest en condoleances. Informatie hierover is te verkrijgen bij de koster.
In 2017 bestond het kerkgebouw 500 jaar hetgeen samenviel met 500 jaar reformatie. In de Luther-maand oktober werden omtrent dit feit allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder een expositie van de ontstaansgeschiedenis van onze gemeente. Informatie hieromtrent is eveneens te verkrijgen bij de koster.

Predikant:
ds. W.J.J. Koelewijn, telefoon (0317) 312777