Activiteiten 2019 Activiteiten 2019

Concert Gospelkoor Voices Arnhem

Messias, het leven van Jezus

Op zaterdagavond 23 maart verzorgt Gospelkoor Voices uit Arnhem-Zuid samen met Voices kids een uniek project waarin het leven van Jezus wordt bezongen, van de Schepping van de wereld tot de geboorte, het sterven en de opstanding van Jezus. Het geheel is een afwisseling van Bijbelteksten en daarbij passende liederen gebaseerd op het werk van het Oslo Gospel Choir. Laat u door Voices meenemen dwars door dit tijdloze verhaal.

Het concert vangt aan om 19.30 uur. De toegang is gratis (vrije gift aan de uitgang).

Gospelkoor Voices heeft haar basis in de Protestantse Gemeente van Arnhem-Zuid. Het koor staat onder leiding van Gertjan Goeree en bestaat daarnaast uit 21 enthousiaste zangers en zangeressen. Ondersteund door een combo treedt Voices graag op tijdens kerkdiensten, zieken- en verzorgingshuizen in de regio.
Kijk voor meer informatie op: www.gospelkoor-voices.nl

500 jaar Kerkje op de Heuvel (2017)

Kerkje op de Heuvel 1517 - 2017
500 jaar Kerkje op de Heuvel (2017)

500 jaar geschiedenis
500 jaar Kerkje op de Heuvel

Dirk van Rossum Orgel (1864)

Programma jubileumweken

Betekenis gebrandschilderde ramen

Betekenis gebrandschilderde ramen / Openingstijden expositie

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Utrechtseweg 93, Renkum
datum en tijdstip 08-12-2019 om 10.00 uur
2e Advent
koffiedrinken na afloop in De Sprengmeer details

Zingen op de Berg - Adventszangdienst m.m.v. Eben Haëzer Rhenen o.l.v. Jannie Wichards
datum en tijdstip 08-12-2019 om 18.30 uur

doopdienst
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
kindernevendienst groep I en II

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Kerkstraat 7, Renkum
datum en tijdstip 22-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
na afloop koffiedrinken in Overweidemeer details

Volkskerstzang
datum en tijdstip 22-12-2019 om 19.00 uur
Op zondagavond 22 december is er de traditionele Volkskerstzang in de St. Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, te zingen en elkaar te ontmoeten.

Het is een mooie traditie: De Volkskerstzang in de St. Josephkerk.

Eerder werd dit evenement door de gezamenlijke kerken van Renkum en Heelsum georganiseerd, sinds vorig jaar is de organisatie in handen van Initiatiefgroep Volkskerstzang Renkum/Heelsum. Hoewel er geen zondagsvieringen meer gehouden worden, is het kerkgebouw nog steeds in gebruik in goed overleg met sociaal ondernemer
Jeroen van Slooten.

De Heelsums Harmonie verzorgt de muziek o.l.v. Christian Ansink. De zang wordt verzorgd door het Heelsums Gelegenheidskoor onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Daarnaast is er volop gelegenheid om samen te zingen.
Er is ook ruimte voor het gesproken woord: het kerstevangelie wordt verteld en voor de kinderen is er weer een bijzonder verhaal.
Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk en iets lekkers.

Iedereen is van harte uitgenodigd op zondag 22 december om 19.00 uur aan de Kamperdijklaan in Heelsum. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Het belooft weer een mooie avond te worden.