De Hobbyclub De Hobbyclub

Wegens gebrek aan belangstelling sluit, na 51 jaar knippen, plakken, naaien en zagen, de Hobbyclub haar deuren.

14 februari 2018 is de laatste clubmiddag. Ik denk dat we dankbaar mogen zijn voor alle creatieve uurtjes die er waren, eerst in Rehoboth en vanaf 1974 in de Vosheuvel. Ook de plek waar menigeen ooit iets uit de bijbel hoorde. Tijden veranderen, kinderen hebben een volle agenda, evenals veel ouders. Wie weet wat er in de toekomst nog weer opstart ---- het gebouw blijft !!  Een woord van dank is zeker op zijn plaats voor allen die in de loop der jaren hun vrije tijd hebben gegeven voor dit stukje jeugdwerk in Heelsum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De open hobbyclub, als onderdeel van het Hervormd kerkelijk jeugdwerk in Heelsum, stelt zich ten doel met de jeugd in de leeftijdsgroep 4 tot en met 12 jaar, onder leiding, creatief en vormend bezig te zijn.

We beginnen  het clubuur altijd met het lezen uit kinderbijbel of dagboek, daarna kan er geknutseld worden, zoveel als mogelijk naar jullie eigen idee.  Je kunt op de hobbyclub  figuurzagen, timmeren, borduren en naaien, kleien, werken met papier  etc.

De hobbyclub is in het jeugdgebouw De Vosheuvel, achter het kerkje op de heuvel, elke woensdag-middag van 14.30 - 15.30 uur, behalve  in de schoolvakanties. De kosten zijn € 0,50 per keer dat je op club komt.

doopdienst
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
kindernevendienst groep I en II

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Kerkstraat 7, Renkum
datum en tijdstip 22-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
na afloop koffiedrinken in Overweidemeer details

Volkskerstzang
datum en tijdstip 22-12-2019 om 19.00 uur
Op zondagavond 22 december is er de traditionele Volkskerstzang in de St. Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, te zingen en elkaar te ontmoeten.

Het is een mooie traditie: De Volkskerstzang in de St. Josephkerk.

Eerder werd dit evenement door de gezamenlijke kerken van Renkum en Heelsum georganiseerd, sinds vorig jaar is de organisatie in handen van Initiatiefgroep Volkskerstzang Renkum/Heelsum. Hoewel er geen zondagsvieringen meer gehouden worden, is het kerkgebouw nog steeds in gebruik in goed overleg met sociaal ondernemer
Jeroen van Slooten.

De Heelsums Harmonie verzorgt de muziek o.l.v. Christian Ansink. De zang wordt verzorgd door het Heelsums Gelegenheidskoor onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Daarnaast is er volop gelegenheid om samen te zingen.
Er is ook ruimte voor het gesproken woord: het kerstevangelie wordt verteld en voor de kinderen is er weer een bijzonder verhaal.
Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk en iets lekkers.

Iedereen is van harte uitgenodigd op zondag 22 december om 19.00 uur aan de Kamperdijklaan in Heelsum. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Het belooft weer een mooie avond te worden.

GEEN DIENST zie kerkgebouw Kerkstraat 7, Renkum
datum en tijdstip 24-12-2019 om 21.30 uur
kerstnachtdienst
m.m.v. Neva Ensemble St. Petersburg