PKN
Kerkje op de Heuvel te Heelsum
 
Contact met de webbeheerder Contact met de webbeheerder
lees meer »
 
Privacyverklaring Privacyverklaring
Dit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van de Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel.

Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel
Koninginnelaan 24
6866 NM HEELSUM

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
De Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van de Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan de Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel verstrekt.

De Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Waarom zijn deze gegevens nodig?
De Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Beveiliging en bewaartermijnen.
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. We bewaren uw gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan, wettelijk verplicht is en/of noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is daarom afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.

Delen met anderen.
De Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek.
Op de website van de Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar "Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel" en zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
 
 
 

kerkdienst vanuit de kerk aan de Kerkstraat te Renkum
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur
zie: PG Renkum-Heelsummeer details

 
Kerkdiensten beluisteren
via de kerkomroep
 
Volg ons op Twitter

meer
 
Pastoraal Diaconaal Centrum "De Herberg" in Oosterbeek

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.