Overzicht snuffelmarkten voorjaar 2020

In verband met de verscherpte maatregelen door de rijksoverheid m.b.t. de corona-crisis zullen de geplande snuffelmarkten van dit voorjaar helaas NIET kunnen plaatsvinden. De eerstvolgende mogelijkheid is afhankelijk van het beleid van de rijksoverheid. Tot nader order zal de Vosheuvel/Steen en het sociaal café op de gebruikelijke wekelijkse woensdag-ochtenden gesloten blijven. Wel kunt u op afspraak spullen blijven brengen door contact op te nemen met:
Clazien Middelbos: tel. 06-22263520. Houdt u onze site in de gaten. Wij volgen het nieuws op de voet en zodra er nieuws te melden valt treft u dit hier aan.