Snuffelmarkt op zaterdag 26 oktober 2019

Zaterdag 26 oktober is er weer snuffelmarkt in en rondom De Vosheuvel en De Steen. Met het oog op het naderende Sinterklaasfeest wordt al het voorradige speelgoed van zolder gehaald en op de kramen uitgestald. Daarnaast hebben we ook een veelheid aan allerlei andere spullen, die telkens op de woensdagen weer worden binnengebracht. Keus genoeg dus.
Het zijn niet alleen de spullen die te koop worden aangeboden, maar het is ook de enorm gezellige sfeer die er altijd hangt en een ontmoetingsplek voor vele vrijwilligers en bezoekers. In deze tijd van het jaar mag je geen zomerse temperaturen meer verwachten, maar het belangrijkste is dat het droog blijft en die kans zit er wel in en met 17 graden redelijk te doen. Bovendien staan binnen de koffie en thee te dampen en is het lekker warm. Hopelijk tot zaterdag!

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Utrechtseweg 93, Renkum
datum en tijdstip 08-12-2019 om 10.00 uur
2e Advent
koffiedrinken na afloop in De Sprengmeer details

Zingen op de Berg - Adventszangdienst m.m.v. Eben Haëzer Rhenen o.l.v. Jannie Wichards
datum en tijdstip 08-12-2019 om 18.30 uur

doopdienst
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
kindernevendienst groep I en II

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Kerkstraat 7, Renkum
datum en tijdstip 22-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
na afloop koffiedrinken in Overweidemeer details

Volkskerstzang
datum en tijdstip 22-12-2019 om 19.00 uur
Op zondagavond 22 december is er de traditionele Volkskerstzang in de St. Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, te zingen en elkaar te ontmoeten.

Het is een mooie traditie: De Volkskerstzang in de St. Josephkerk.

Eerder werd dit evenement door de gezamenlijke kerken van Renkum en Heelsum georganiseerd, sinds vorig jaar is de organisatie in handen van Initiatiefgroep Volkskerstzang Renkum/Heelsum. Hoewel er geen zondagsvieringen meer gehouden worden, is het kerkgebouw nog steeds in gebruik in goed overleg met sociaal ondernemer
Jeroen van Slooten.

De Heelsums Harmonie verzorgt de muziek o.l.v. Christian Ansink. De zang wordt verzorgd door het Heelsums Gelegenheidskoor onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Daarnaast is er volop gelegenheid om samen te zingen.
Er is ook ruimte voor het gesproken woord: het kerstevangelie wordt verteld en voor de kinderen is er weer een bijzonder verhaal.
Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk en iets lekkers.

Iedereen is van harte uitgenodigd op zondag 22 december om 19.00 uur aan de Kamperdijklaan in Heelsum. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Het belooft weer een mooie avond te worden.