Snuffelmarkt zaterdag 31 augustus 2019

Zaterdag 31 augustus start weer het snuffelseizoen. In de maanden juni en juli zijn er geen snuffelmarkten gehouden, maar iedere woensdag waren er wel vrijwilligers druk in de weer om nieuw ingebrachte goederen uit te zoeken en te sorteren en weer een plekje te geven. Ook is er heel veel oud spul opgeruimd en zijn er nieuwe snuisterijen, curiosa en vele, vele andere artikelen voor in de plaats gekomen. U vindt op de 31e dus weer heel veel nieuw aanbod. De afgelopen maanden waren zeer succesvol en we hopen dat het nieuwe seizoen ook op deze wijze mag starten. Wij hopen op mooi droog weer en dan kan het eigenlijk al niet meer stuk. U bent weer van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur in en rondom gebouw de Steen en Vosheuvel en zoals altijd staat de koffie klaar in de koffiehoek!

doopdienst
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
kindernevendienst groep I en II

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Kerkstraat 7, Renkum
datum en tijdstip 22-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
na afloop koffiedrinken in Overweidemeer details

Volkskerstzang
datum en tijdstip 22-12-2019 om 19.00 uur
Op zondagavond 22 december is er de traditionele Volkskerstzang in de St. Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, te zingen en elkaar te ontmoeten.

Het is een mooie traditie: De Volkskerstzang in de St. Josephkerk.

Eerder werd dit evenement door de gezamenlijke kerken van Renkum en Heelsum georganiseerd, sinds vorig jaar is de organisatie in handen van Initiatiefgroep Volkskerstzang Renkum/Heelsum. Hoewel er geen zondagsvieringen meer gehouden worden, is het kerkgebouw nog steeds in gebruik in goed overleg met sociaal ondernemer
Jeroen van Slooten.

De Heelsums Harmonie verzorgt de muziek o.l.v. Christian Ansink. De zang wordt verzorgd door het Heelsums Gelegenheidskoor onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Daarnaast is er volop gelegenheid om samen te zingen.
Er is ook ruimte voor het gesproken woord: het kerstevangelie wordt verteld en voor de kinderen is er weer een bijzonder verhaal.
Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk en iets lekkers.

Iedereen is van harte uitgenodigd op zondag 22 december om 19.00 uur aan de Kamperdijklaan in Heelsum. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Het belooft weer een mooie avond te worden.

GEEN DIENST zie kerkgebouw Kerkstraat 7, Renkum
datum en tijdstip 24-12-2019 om 21.30 uur
kerstnachtdienst
m.m.v. Neva Ensemble St. Petersburg