Overzicht snuffelmarkten voorjaar 2020

In verband met de verscherpte maatregelen door de rijksoverheid m.b.t. de corona-crisis zullen de geplande snuffelmarkten van dit voorjaar helaas NIET kunnen plaatsvinden. De eerstvolgende mogelijkheid is afhankelijk van het beleid van de rijksoverheid. Tot nader order zal de Vosheuvel/Steen en het sociaal café op de gebruikelijke wekelijkse woensdag-ochtenden gesloten blijven. Wel kunt u op afspraak spullen blijven brengen door contact op te nemen met:
Clazien Middelbos: tel. 06-22263520. Houdt u onze site in de gaten. Wij volgen het nieuws op de voet en zodra er nieuws te melden valt treft u dit hier aan.

Steengoedboek

Steen-voor-steen Steen-voor-steen
De commissie Steen voor Steen stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van de oude kerkelijke gebouwen in Heelsum.
Elke woensdagmorgen , van 9.00- 12.00 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje op de heuvel, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels met regelmaat te houden snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag.
Ook via  facebook:    Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien.

De commissie De commissie