Overzicht snuffelmarkten voorjaar 2020

Boekenmarkt op zaterdag 15 februari 2020

De snuffelmarkt van afgelopen zaterdag 30 november is een groot succes geworden. We hadden uitstekend weer, waardoor veel spullen naar buiten konden en ook de heerlijke oliebollen hadden een grote aantrekkingskracht, waardoor wij al voortijdig waren uitverkocht. Tijdens de wintermaanden stoppen we even, maar op de woensdagochtenden blijven we gewoon open, evenals het sociaal café. Tussen 9.30 u. en 11.30 u. bent u hier van harte welkom! In het voorjaar starten we weer op zaterdag 15 februari met een boeken- en platen (CD) markt. Voor de overige data zie bovenstaand overzicht.

Steengoedboek

Steen-voor-steen Steen-voor-steen
De commissie Steen voor Steen stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van de oude kerkelijke gebouwen in Heelsum.
Elke woensdagmorgen , van 9.00- 12.00 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje op de heuvel, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels met regelmaat te houden snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag.
Ook via  facebook:    Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien.

De commissie De commissie

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Utrechtseweg 93, Renkum
datum en tijdstip 08-12-2019 om 10.00 uur
2e Advent
koffiedrinken na afloop in De Sprengmeer details

Zingen op de Berg - Adventszangdienst m.m.v. Eben Haëzer Rhenen o.l.v. Jannie Wichards
datum en tijdstip 08-12-2019 om 18.30 uur

doopdienst
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
kindernevendienst groep I en II

GEEN DIENST - zie kerkgebouw Kerkstraat 7, Renkum
datum en tijdstip 22-12-2019 om 10.00 uur
3e Advent
na afloop koffiedrinken in Overweidemeer details

Volkskerstzang
datum en tijdstip 22-12-2019 om 19.00 uur
Op zondagavond 22 december is er de traditionele Volkskerstzang in de St. Josephkerk in Heelsum. Iedereen is van harte welkom om te luisteren, te zingen en elkaar te ontmoeten.

Het is een mooie traditie: De Volkskerstzang in de St. Josephkerk.

Eerder werd dit evenement door de gezamenlijke kerken van Renkum en Heelsum georganiseerd, sinds vorig jaar is de organisatie in handen van Initiatiefgroep Volkskerstzang Renkum/Heelsum. Hoewel er geen zondagsvieringen meer gehouden worden, is het kerkgebouw nog steeds in gebruik in goed overleg met sociaal ondernemer
Jeroen van Slooten.

De Heelsums Harmonie verzorgt de muziek o.l.v. Christian Ansink. De zang wordt verzorgd door het Heelsums Gelegenheidskoor onder leiding van Simon de Jong van T2muziek. Daarnaast is er volop gelegenheid om samen te zingen.
Er is ook ruimte voor het gesproken woord: het kerstevangelie wordt verteld en voor de kinderen is er weer een bijzonder verhaal.
Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk en iets lekkers.

Iedereen is van harte uitgenodigd op zondag 22 december om 19.00 uur aan de Kamperdijklaan in Heelsum. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Het belooft weer een mooie avond te worden.