PKN
Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel
 
Overzicht snuffelmarkten voorjaar 2020

Overzicht snuffelmarkten voorjaar 2020
In verband met de verscherpte maatregelen door de rijksoverheid m.b.t. de corona-crisis zullen de geplande snuffelmarkten van dit voorjaar helaas NIET kunnen plaatsvinden. De eerstvolgende mogelijkheid is afhankelijk van het beleid van de rijksoverheid. Tot nader order zal de Vosheuvel/Steen en het sociaal café op de gebruikelijke wekelijkse woensdag-ochtenden gesloten blijven. Wel kunt u op afspraak spullen blijven brengen door contact op te nemen met:
Clazien Middelbos: tel. 06-22263520. Houdt u onze site in de gaten. Wij volgen het nieuws op de voet en zodra er nieuws te melden valt treft u dit hier aan.
 
Steengoedboek

Steengoedboek
 
Steen-voor-steen Steen-voor-steen
De commissie Steen voor Steen stelt zich ten doel gelden te vergaren voor onderhoud en herstel van de oude kerkelijke gebouwen in Heelsum.
Elke woensdagmorgen , van 9.00- 12.00 uur zijn vrijwilligers aan het werk in en om de Steen en Vosheuvel, gelegen achter het kerkje op de heuvel, om spullen in te nemen en te sorteren voor de  verkoop.
Verkoop geschied middels met regelmaat te houden snuffelmarkten, via internet of direct vanuit de opslag.
Ook via  facebook:    Comm.Steen voor Steen,  kunt u  ons  volgen, hier zijn ook foto’s te zien.

 
De commissie De commissie
lees meer »
 
 
 
Nieuwe predikant(e) gezocht !!!
meer
 
Kerkdiensten beluisteren
Kerkdiensten beluisteren via de kerkomroep
 
Volg ons op Twitter

meer
 
Zaal Rehoboth

meer
 
Pastoraal Diaconaal Centrum "De Herberg" in Oosterbeek

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.