WELKOM WELKOM
Start Kinderkerk op zondag 15 november 2020 in "De Spreng" , Utrechtseweg 93 te Renkum
zie pagina Jeugd voor verdere informatie

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Door een toename van het aantal corona-besmettingen en de daarop genomen verscherpte overheids-maatregelen zullen de snuffel-markten van 31 oktober en 28 november komen te vervallen om u en onze mensen zoveel mogelijk te beschermen tegen verspreiding van het virus.

Wel zullen we kijken op de woensdagochtenden de mogelijkheden van verkoop te verruimen met name op het gebied van speelgoed en kerstartikelen, dit met het oog op de komende feestmaanden.

Met ingang van 6 september zijn de fysieke kerkdiensten weer hervat vanuit de kerk aan de Kerkstraat 7 te Renkum, omdat dit gebouw de meeste capaciteit biedt t.a.v. de genomen maatregelen i.v.m. het corona-virus.

De diensten zijn live te volgen via kerkomroep.nl. Meer informatie treft u aan onder het hoofdstuk 'Onze kerk' onder het kopje: Kerkdiensten gaan weer van start m.i.v. 06-09-2020 ! Via het YouTube-kanaal zijn de diensten op een later tijdstip ook achteraf nog te volgen.

Uitgebreide informatie over alternatieven en andere activiteiten kunt u vinden onder de volgende link: verdere informatie

- - - - -  U P D A T E S - - - - -
Ga naar de pagina STEEN-VOOR-STEEN
voor meer informatie, o.a. de 'Steen' verruimt de verkoop
op woensdagmorgen.

Onze gemeente

De Hervormde gemeente Heelsum-Kievitsdel maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).
Onze kerk staat in de wijde omgeving beter bekend als 'het kerkje op de heuvel' en is te vinden aan de Koninginnelaan 24 in Heelsum.
Iedere zondag is er in principe om 10.00 uur een dienst in de kerk.
In het kader van verdere samenwerking met de Hervormde gemeente van Renkum en de Gereformeerde gemeente Renkum-Heelsum is er bij toerbeurt op de 1e zondag van de maand een kennismakingsdienst in één van de drie kerken.
In de maanden september t/m april wordt op de 2e zondag van de maand een zangdienst georganiseerd. Deze vangt aan om 18.30 uur en 10 minuten vóór aanvang is er samenzang en koorzang.
Raadpleeg voor nadere informatie het onderdeel Kerkdiensten.
Onze kerk wordt veel gebruikt als trouwlocatie of bij uitvaarten, waarbij tevens gebruik gemaakt kan worden van gebouw "Rehoboth" voor receptie en/of feest en condoleances. Informatie hierover is te verkrijgen bij de koster.
In 2017 bestond het kerkgebouw 500 jaar hetgeen samenviel met 500 jaar reformatie. In de Luther-maand oktober werden omtrent dit feit allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder een expositie van de ontstaansgeschiedenis van onze gemeente. Informatie hieromtrent is eveneens te verkrijgen bij de koster.

Predikant:
ds. W.J.J. Koelewijn, telefoon (0317) 312777