Nieuwe predikant(e) gezocht !!! Nieuwe predikant(e) gezocht !!!

Protestantse gemeenten zoeken een nieuwe predikant(e)

In Renkum en Heelsum zijn drie PKN gemeenten op weg naar een fusie, die in 2020 zijn beslag zal vinden. Het zijn de Hervormde Gemeente Heelsum-Kievitsdel, de Gereformeerde Kerk van Renkum en Heelsum en de Hervormde Gemeente Renkum. In de eerste twee gemeenten is de predikantsplaats vacant en zijn we op zoek naar een predikant(e) met ervaring in één of meerdere gemeenten. De eerste prioriteit ligt bij de vorming van deze gemeente, waarbinnen diversiteit bestaat die gerespecteerd wordt en als elkaar verrijkend kan worden beleefd. Dit in nauwe samenwerking met de huidige predikant van de Hervormde Gemeente Renkum. De tweede prioriteit is aandacht voor de midden- en jongere generatie. De derde prioriteit ligt bij het vormen van een gemeente die van betekenis is voor de wereld waarin we leven, gericht op geloofsontwikkeling door onderlinge contacten, voeling houdend en waar mogelijk samenwerkend met maatschappelijke organisaties.

Profielschetsen:

Profielschets gemeente
Profielschets predikant

GEEN DIENST zie kerkgebouw Kerkstraat 7, Renkum
datum en tijdstip 23-02-2020 om 10.00 uur
na afloop koffiedrinken in Overweidemeer details

1e zondag 40-dagentijd
datum en tijdstip 01-03-2020 om 10.00 uur