De Hobbyclub De Hobbyclub

Wegens gebrek aan belangstelling sluit, na 51 jaar knippen, plakken, naaien en zagen, de Hobbyclub haar deuren.

14 februari 2018 is de laatste clubmiddag. Ik denk dat we dankbaar mogen zijn voor alle creatieve uurtjes die er waren, eerst in Rehoboth en vanaf 1974 in de Vosheuvel. Ook de plek waar menigeen ooit iets uit de bijbel hoorde. Tijden veranderen, kinderen hebben een volle agenda, evenals veel ouders. Wie weet wat er in de toekomst nog weer opstart ---- het gebouw blijft !!  Een woord van dank is zeker op zijn plaats voor allen die in de loop der jaren hun vrije tijd hebben gegeven voor dit stukje jeugdwerk in Heelsum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De open hobbyclub, als onderdeel van het Hervormd kerkelijk jeugdwerk in Heelsum, stelt zich ten doel met de jeugd in de leeftijdsgroep 4 tot en met 12 jaar, onder leiding, creatief en vormend bezig te zijn.

We beginnen  het clubuur altijd met het lezen uit kinderbijbel of dagboek, daarna kan er geknutseld worden, zoveel als mogelijk naar jullie eigen idee.  Je kunt op de hobbyclub  figuurzagen, timmeren, borduren en naaien, kleien, werken met papier  etc.

De hobbyclub is in het jeugdgebouw De Vosheuvel, achter het kerkje op de heuvel, elke woensdag-middag van 14.30 - 15.30 uur, behalve  in de schoolvakanties. De kosten zijn € 0,50 per keer dat je op club komt.

Concert Gospelkoor Voices Arnhem
datum en tijdstip 23-03-2019 om 19:30