Concert Gospelkoor Voices Arnhem

Messias, het leven van Jezus

Op zaterdagavond 23 maart verzorgt Gospelkoor Voices uit Arnhem-Zuid samen met Voices kids een uniek project waarin het leven van Jezus wordt bezongen, van de Schepping van de wereld tot de geboorte, het sterven en de opstanding van Jezus. Het geheel is een afwisseling van Bijbelteksten en daarbij passende liederen gebaseerd op het werk van het Oslo Gospel Choir. Laat u door Voices meenemen dwars door dit tijdloze verhaal.

Het concert vangt aan om 19.30 uur. De toegang is gratis (vrije gift aan de uitgang).

Gospelkoor Voices heeft haar basis in de Protestantse Gemeente van Arnhem-Zuid. Het koor staat onder leiding van Gertjan Goeree en bestaat daarnaast uit 21 enthousiaste zangers en zangeressen. Ondersteund door een combo treedt Voices graag op tijdens kerkdiensten, zieken- en verzorgingshuizen in de regio.
Kijk voor meer informatie op: www.gospelkoor-voices.nl

Concert Gospelkoor Voices Arnhem
datum en tijdstip 23-03-2019 om 19:30