Kerkje op de Heuvel te Heelsum

Boekenmarkt Steen voor Steen, zaterdag 19 maart 2022

Het voorjaar is aangebroken en de corona-pandemie is op z'n retour. Dat betekent dat de Stichting Kerkje op de Heuvel onder de noemer van Steen voor Steen weer markten kan organiseren rond De Vosheuvel aan de Koninginnelaan te Heelsum achter het kerkje. De 1e is op zaterdag 19 maart 2022 van 10.00 - 15.00 uur. Er worden dan alleen boeken op de markt gezet, die in de afgelopen wintermaanden zijn binnen gekomen. We hebben een enorme voorraad en een rijke keuze aan inhoud. Voor ieder wat wils dus. Ook het kerkje zal dan zijn opengesteld.

De achtereenvolgende marktdagen zijn: 19 maart, 26 maart, 30 april, 28 mei en 25 juni.

Een week later op zaterdag 26 maart is er weer een gewone snuffelmarkt, zelfde plaats, zelfde tijd, en ook dan is de kerk opengesteld voor bezichting, informatie of een stil luister moment.

Vanaf zondag 3 april is de kerk weer wekelijks open op de zondagen van 11.00 - 15.00 uur en op de woensdagen van 10.00 - 15.00 uur. In het komende seizoen zullen er ook bijzondere exposities en concerten plaats vinden. Wij zullen u hiervan via de geijkte kanalen op de hoogte houden.

Binnenkort zal de stichting ook beschikken over een eigen website. Via dit kanaal zullen wij u t.z.t. op de hoogte houden van al onze activiteiten.

kerkdienst vanuit de kerk aan de Kerkstraat te Renkum
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur