Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum

Boekenmarkt op zaterdag 15 februari 2020

De snuffelmarkt van afgelopen zaterdag 30 november is een groot succes geworden. We hadden uitstekend weer, waardoor veel spullen naar buiten konden en ook de heerlijke oliebollen hadden een grote aantrekkingskracht, waardoor wij al voortijdig waren uitverkocht. Tijdens de wintermaanden stoppen we even, maar op de woensdagochtenden blijven we gewoon open, evenals het sociaal café. Tussen 9.30 u. en 11.30 u. bent u hier van harte welkom! In het voorjaar starten we weer op zaterdag 15 februari met een boeken- en platen (CD) markt. Voor de overige data zie bovenstaand overzicht.

kerkdienst vanuit de kerk aan de Kerkstraat te Renkum
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur