Stichting Kerkje op de Heuvel te Heelsum

(Snuffel)Markt op zaterdag 29 augustus 2020

Eindelijk mogen we weer een snuffelmarkt houden. Door de corona-pandemie moesten noodgedwongen al onze activiteiten worden opgeschort. Zaterdag 29 augustus a.s. is het zover. Dan openen wij onze poorten om 10.00 uur en is iedereen weer van harte welkom. We gaan de markt ruim opzetten. Allereerst om alle veiligheidsmaatregelen in acht te kunnen nemen maar ook omdat wij heel veel spullen aan te bieden hebben, die in de afgelopen periode de weg naar de Vosheuvel hebben weten te vinden. Er worden looproutes uitgezet en wij vragen onze kijkers en kopers voldoende afstand te houden. NEEM UW VERANTWOORDELIJKHEID!!! en volg de instructies van onze medewerkers op. Alleen dan kunnen we een verantwoorde en veilige snuffelmarkt houden voor u en voor ons.

kerkdienst vanuit de kerk aan de Kerkstraat te Renkum
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur